Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chyba gorszy dzień :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 17:38   #1
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Chyba gorszy dzień :(

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Chyba mam dziś gorszy dzień, ostatnio coraz częściej miewam takie ...
W wyniku ostatnich wydarzeń straciłam wiarę w siebie i w to, że jeszcze są jakieś normalne związki na tym świecie i, że ja kiedyś też taki związek zbuduję z kimś ...
Ostatnio na porządku dziennym jest dla mnie, że ktoś kogoś zdradza, oszukuje, biję itp itd
Ostatnio mam wrażniem, że prześladuje mnie jakiś pech, albo, że przyciągam jakieś patologie.
Będąc w barze przysiadł się do mnie facet około 8 lat starszy ode mnie, ale myśle sobie co tam pogadać można... a ten du..pek po godzinie znajomości proponuje mi, żebym poszła z nim do hotelu ... naszczęście nie należe do tego typu osób, więc nic złego nie zrobiłam, ale potem dowiedziałam się, że facet ma żone i dzieci ... eeee faceci to debile ...

Kolejna sytuacja po 2 czy nawet 3 latach nie odzywania się do mnie, zadzwonił mój przyjaciel i chciał żebyśmy sie spotkali a ja naiwna myśląc, że chce tylko pogadać poleciałam się z nim spotkać ... noi oczywiście ten też chciał tylko jednego ...
kurde co ja robie nie tak, że przyciągam takie chore akcje ?? i to jeszcze teraz kiedy został mi jeszcze smutek i żal po rozpadzie mojego ostatniego związku ... czy faceci na odległość wyczuwają, że jestem naiwna czy jak to jest ??
Czas załagodzi tamten żal, to pewne już to znam...
madelaine701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując