Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 17:41   #1255
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za te zdjęcia INGLOTA - miło z Waszej strony
sklepy chyba wyglądają podobnie jak te u nas, ale cieszę się bardzo, ze mają jeszcze lepszą renomę niż w kraju

skoro akurat przewinął się wątek pracy, mogę zapytać w jakich dziedzinach i na jakich stanowiskach pracujecie?

przyznaję, że czytam ten wątek też dlatego, iż marzy mi się okresowe pomieszkiwanie w Emiratach, np. ok. roku. zastanawiam się jakie mam na to szanse, jak już zacznę pracować na serio (teraz kończę licencjat i zamierzam zacząć magistra)

kurczę, ale Wam zazdroszczę, marzy mi się taka przygoda zresztą, mi się w ogóle zbyt wiele rzeczy marzy
Sklepy INGLOT sa takie same jak w Polsce, no ale ceny sa o wiele wysokie, ceny podobnie ma jak MAC, Make Up For Ever.

Ja pracuje w duzej korporacji, w HR Department, jako Senior HR Executive. Mam licenjat HR, a za rok zrobie Master of Quality Management a potem Psychology Management.

A na jakiej kierunku jestes?

Edytowane przez Jumeirah Girl
Czas edycji: 2010-08-26 o 17:49
Jumeirah Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując