2010-08-26, 19:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Hmmm brzmi jak terapia No oczywiście brakuje mi systematyczności i zawzięcia, jak wielu kobitkom 
Ogólnie na czym mi zależy?
Ćwiczenia i uwaga nie na zbicie wagi 
Mam 165 i ważę 47, więc moje BMI grzmi niedowaga :P Jednak to przez moje lekkie i słabe kości Szczupła jestem, ale trochę tłuszczyku na brzuszku mam, a marzy mi się taki lekko umięśniony, dlatego ćwiczenia. (Hula hop dobre jest na wałeczki?). No i ćwiczenia na mój kręgosłup, bo mam skoliozę, wiem, że muszę ćwiczyć, ale wiadomo, zapominam jak o wszystkim. A że na wizaż zaglądam codziennie, to może to pomoże 
Blada jestem jak trup, wróciłam z nad morza wczoraj ze spalonymi ramionami i opaloną lekko lewą nogą Tak prawa nic :P Więc czekam aż wyblaknę i chciałabym się troszkę brązującymi posmarować. Przez ten czas chcę się nawilżyć normalnymi balsamami, bo mam suchą skórę.
I jak już tak wyżalam się na całej linii, to mam jeszcze problem z włoskami 
Paszki jadę depilatorem, ale ostatnio chyba włoski tam osłabły i się urywają, przez co są szybko i mam tam podrażnioną skórę Nogi zrobiłam może 2 razy depilatorem- umierałam Niedawno pastą cukrową- jakoś przeżyłam, ale głównie przód łydki, reszta bolała że hoho :P Ostatnio miał u mnie debiut wosk, bo ręce i bikini wcześniej robiłam pastą. Łydki zrobiłam prawie całe woskiem i ręce tak po łebkach, jednak dlaczego ten wosk zostaje na skórze i jeszcze nie chce się zmyć? Eh dawajcie każdą radę i co do depilacji całego ciała(wrastaniu włosków też), i co do nawilżania skóry ciała i twarzy i worki pod oczami :P
O włosach na głowię napisze innym razem, bo już czuję się goła wywalając wszystko o sobie, a Was jeszcze nie znając 
Dodatkowo mam dni, gdzie czuję się totalnie brzydka Dzisiejszy taki nie jest akurat, ale tak mam co jakiś czas. Jak się tak nie czuć, jak mam skoliozę, jestem blada jak trup, mam problem z owłosieniem, a jak je usunę, to się wrasta, a włosy na głowie rodzaj falowanych i cholernie łamliwych. Ale byle do przodu 
Wątek muszę poczytać trochę wstecz i będę etapami przeglądała, bo mam spore zaległości zapewne Ufff skończyłam, nie bijcie tylko
Edytowane przez Moniaszka
Czas edycji: 2010-08-26 o 19:23
|
|
|