Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 21:35   #2785
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Polecam aktivie, albo kawe z mlekiem, suszone morele.
Ja chodze z mala jedynie do takich sklepow typu biedronka wiekszy nie ma. I nie chowam jej na maxa w sterylnosci bo pozniej tylko problemy.
chyba nie uwazsz ze w domu z trojka dzieci moga byc sterylne warunki a chodzenie z miesiecznym malenstwem do centrum handlowego uwazam za nieporozumienie
Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Kasiu mam to samo
Nigdy nie mialam z tym problemow a teraz szkoda gadac
mysle ze to zmiana diety tak dziala..
na mnie i moj 'problem' dzialaja dwie rzeczy: gorzka kawa (wiem ze raczej nie powinnam ale to juz desperacja) i wczoraj zadzialala Activia
kawe pije codziennie i nie dziala wcale, wypilam aktivie, zobaczymy co bedzie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
moj kochany aniolek
sliczna
Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Macie moze jakis sposob na pobudzenie apetytu? Bo ja ostatnio zaczynam juz czuc jadlowstret i jedzenie musze w siebie wpychac a pomyslec ,ze w ciazy wciagalam wszystko jak odkurzacz. 7 tyg. i -20 kg.
kochana musisz zadbac o siebie, taki spadek wagi nie jest dobry, moze sprobuj jesc male porcje czesciej
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dla mnie zabieranie dziecka do skupisk ludności jak supermarkety, to ludzka głupota i hospitalizacja na życzenie.

ide cwiczyc i zajrze do was jeszcze po kapieli