Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 21:06   #4683
tifio
Rozeznanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Lenka, gratulacje dla Ciebie i Twojej rodzinki! klask i:Wracaj szybko do siebie i pochwal się swoją córunią.
Witamy na świecie Martynkę! Niech rośnie zdrowo.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
tifio - dzieuje za przepisik, niestety na razie nie wykorzystam, ale jestem u mamy i obiecała mi jutro pierogi z borówkami

heh... no i sie stało... zabralam swoje rzeczy i wyprowadzilam sie od TZ-ta po jego kolejnym wybryku... moja cierpliwość się skończyla i skoro tak bardzo chce wolnosci to droga wolna.... niech sie napawa jak juz wytrzezwieje teraz dla mnie moje dziecie najwazniejsze
Ale jak kiedyś będziesz chciała to napewno wyjdą Ci świetne pierogi

A z Tż-tem faktycznie nieciekawa sytuacja, ale może najwyższa pora dać mu do zrozumienia kto jest teraz najważniejszy. Tylko żeby nie zrozumiał na 5 minut, ale na zawsze... 3maj się i bądź dzielna i stanowcza!

Gabisun, a Ty na co czekasz? Przypadkiem nie była teraz kolej na Ciebie? Następna pewnie też nie będziesz, bo już naked z Filusiem zarezerwowali sobie kolejkę

tifio jest offline Zgłoś do moderatora