2010-08-27, 08:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Napisane przez mafda
no duża dziewczyna  i teraz wracam do pracy ze świadomością że da radę beze mnie
tak sobie właśnie wczoraj zrobiłam projekt, podzielę na 3 stoły - 3 kartki na dużym kolorowym brystolu i mam nadzieję że uda mi się kupic zielony.
Na środku nasz stół główny, a po bokach stół- lewa strona i stół-prawa strona.
|
a ja myślałam ze masz synka
jasne, że w pracy dawają sobie rade bez Ciebie będziesz teraz na pewno sokojniejsza i mniej zestresowana bo nie będziesz sie tak bardzo wszystkim przejmować a córcia też sobie da rade w przedszkolu, na pewno spotka miłe panie i koleżanki, szybko się przyzwyczai 
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
acelinko gratuluję pracy  I podziwiam, bo ja bym z dzieciakami nie mogła pracować (linia nauczycielska babcia - mama - ciocia) została przerwana przeze mnie i siostrę
mafda gratulacje powrotu do pracy  Co to za praca?
Wszystkim świeżo upieczonym żonkom gratuluję!
U mnie ciągle to samo  Szukam pracy i szukam i znaleźć nie mogę. Byłam na kilku rozmowach w ZUSie, ale odpowiedzi na razie ciągle nie ma... Do tego miałam rozmowę telefoniczną z HP, ale boję się, że się wyłożyłam na angielskim - fakt - mówiłam, ale wiem, że robiłam błędy, brakowało mi słów i w ogóle... I nawet jakoś płynnie nie udawało mi się tego robić. A tak liczyłam na to Odpowiedź mają dać do trzech tygodni, więc szansa jest, ale nie wierzę w to. Ciągle mam doła
Jutro jadę do domku odpocząć, bo dzisiaj kończę mój dwumiesięczny kurs z angielskiego. I mam czas pojechać na kilka dni... A potem wrócę i będą mnie czekały całe dnie w domu bez perspektywy wyjścia do ludzi... Źle mi
|
dziękuję a ja uwielbiam dzieciaczki chciaż czasami doprowadzają do szału, ale trzeba mieć na to sposoby ja to jestem pierwszą nauczycielką w rodzinie i w ogóle póki co pierwsza po studiach ale teraz to już pewnie pójdzie hurtowo 
niemartw się, na pewno coś znajdziesz, jakaś super praca czeka na Ciebie i dostaniesz ją w najmniej oczekiwanym momencie
ta co dostałam teraz jest ok, tylko że to umowa o dzieło wiec nie mam zadnych składek itd. No ale na rok myśle to będzie dobre a potem będe szukała znowu w przedszkolu albo szkole etatcik 
Cytat:
Napisane przez BlackAngel
Będę się starała do Was przychodzić na bieżąco
metkaa, trzymaj się tam razem z fasolinkiem/fasolinką
mnie dziś naszło, że poszłabym sobie na wesele no masakra!
|
hehhe a ja mam w tym roku wesel po uszy, już na dwóch byliśmy w poniedziałek kolejne za 3 tygodnie nasze a potem w paździenriku moja chrzestna ma 25 po ślubie, a w listopadzie dziadkowie 50 lat po ślubie, imprezowo w naszej rodzince w tym roku 
Cytat:
Napisane przez mmmmmm
Witam Kochane 
Od soboty jestem szczęśliwa mężatką  Nie miałam w ogóle czasu do Was zaglądnąć...
Tym które jeszcze tego nie przeżyły życzę takiego pięknego dnia Korzystajcie z każdej chwili bo to niesamowite i cudowne. Ślub był piękny i wzruszający a wesele wyjątkowo udane - wiem że jestem stronnicza  ale wszyscy goście stwierdzili że na piękniejszym ślubie i lepszym weselu nie byli
Nie marzyłam nawet, że będzie tak pięknie i że będziemy tacy szczęśliwi  Dalej skaczę z radości 
Jak będę miała zdjęcia to wkleję, koniecznie te z poprawin 
|
to cudowie że wszystko się udało i goście zadowoleni ja już nie moge się doczekać pomimo, ze mnóstwo spraw jeszcze do załatwienia mamy w te 3 tygodnie to chciałabym już i teraz mieć ślub 
jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i tż'ta 
teraz czekamy na relacje i foteczki 
Jejku ja dziś nie umiałam się z łóżka zwlec, taka pogoda deszczz kapie od rana nic tylko spać dzisiaj w planach ze ślubnych rzeczy to chce zamówić na allegro takie pierdołki jak płatki róż i kokardki do zawieszek, podrukować właśnie zawieszki na alko, dokończyć winetki, i wydrukowac karteczki do kołacza weselnego. Bo się chyba nie chwaliłam, ż moja babcia wymyśliła z mamą zeby kołacz kupić i roznosić no ale że postanowiły to też sfinansować to niech mają jak chcą oprócz tego musze iśc kupić staniczek na poprawiny
|
|
|