Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 10:57   #3147
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Natali to akurat masz rację co do rodzeństwa.
Ja uważam że to jakim się jest człowiekiem zależy do tego jak zostaliśmy wychowani i jakie mamy poglądy, a nie to czy się było jedynakiem czy nie. Takie gadanie ze jedynak jest np rozpieszczony to stareotyp.
A że jest sam na świecie-hmmm punkt widzenia zależy od punktu siedzenia,bo ja patrze na to przez pryzmat moich kontaktów z rodzeństwem. Dlatego wide to inaczej niż Ty- inne doświadczenia.
Ale rozumiem co masz na myśli.
Poza tym jeżeli jesteś pewna że chcesz mieć 1dziecko to nikt nie ma prawa powiedzieć Ci że głupio postępujesz.

Lala ja mialam podobnie jak Natali-libido 0-co bylo katastrofą, przytyłam, a raczej napuchłam. Wcale mi dobrze z tabletkami nie bylo. teraz jade na gumkach i za wyjatkiem mankamentu przerywania akcji w celu zalozenia to jest ok
w ogole mam wrazenie ze tabletki sa troche na wyrost przereklamowane, no ale moze to tez zalezy od organizmu jak reaguje.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora