Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 11:46   #980
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
myśle, co zrobić z moim fantem...jeju tak sie boje, że przytyje przez ten pieprzony week...
spokojnie... na pewno nie przytyjesz, jesteś ruchliwa dzieczynka więc na pewno podołasz wszystkiemu, wszystko spalisz

sharpnowaja jasne, że pomożemy! Na nas zawsze możesz liczyc! Heh.. u mnie w domu też zawsze było tak, że tylko ziemniory i ziemniory do obiadu... juz miałam momentami dosc;/ i się przerzuciałam na swoje ryże, kasze, warzywka a może zaproponuj coś innego? że np. Ty coś ugotujesz od czasu do czasu? możesz nie miec czasu, rozumiem... postaraj się zatem jesc mniej tych ziemniaków, a więcej warzywek będzie dobrze Kochana włącz cwiczenia, jakieś smarowidła, masaże i będzie ok powodzenia

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
właśnie ja mam! Nie jest droga 3 zeta kosztuje chyba, ja własnie na nia wylewam mój peeling kawowy i trę i trę i trę aż dupcia uda i brzuszek czerwone i ukrwione
i ja i ja ! Ja też mam! za*****a jest!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora