2010-08-27, 11:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Cytat:
Napisane przez Malenka321
myśle, co zrobić z moim fantem...jeju tak sie boje, że przytyje przez ten pieprzony week...
|
spokojnie... na pewno nie przytyjesz, jesteś ruchliwa dzieczynka więc na pewno podołasz wszystkiemu, wszystko spalisz 
sharpnowaja jasne, że pomożemy! Na nas zawsze możesz liczyc! Heh.. u mnie w domu też zawsze było tak, że tylko ziemniory i ziemniory do obiadu... juz miałam momentami dosc;/ i się przerzuciałam na swoje ryże, kasze, warzywka a może zaproponuj coś innego? że np. Ty coś ugotujesz od czasu do czasu? możesz nie miec czasu, rozumiem... postaraj się zatem jesc mniej tych ziemniaków, a więcej warzywek będzie dobrze Kochana włącz cwiczenia, jakieś smarowidła, masaże i będzie ok powodzenia 
Cytat:
Napisane przez honeyasik86
właśnie ja mam! Nie jest droga 3 zeta kosztuje chyba, ja własnie na nia wylewam mój peeling kawowy i trę i trę i trę aż dupcia uda i brzuszek czerwone i ukrwione 
|
i ja i ja ! Ja też mam! za*****a jest!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|