Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 11:58   #987
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
Laski jeśli naprawdę macie ochotę na coś strasznie słodkiego to polecam nutelkę dukana Te, które są, były na dukanie wiedzą napewno o czym mówie! Uwierzcie mi największego łasucha zaspokoi ta nutelka, a kaloryczna to ona zdecyowanie nie jest Jeśli któraś by chciała to podaje przepis:

Składniki:
7 łyżek odtłuszczonego mleka w proszku
1 łyżka kakao
5-6 tabletek słodzika ( w zależności jak bardzo słodkie chcecie by było)
odrobina mleka ( najlepiej 0,0 albo 0,5% wiem, że to z mleka ma niewiele, ale chodzi o węgle)

To wszystko mieszamy i zajadamy aż się uszy trzęsą Ja robię jeszcze tak najczęściej, że biorę kawałek foli spozywczej i dużą łyżką formuje na niej dwa takie placko- ciastka i do zamrażalnika na 10 minut ( w zależności od tego jak gęsta wyszła nam masa, bo jeśli płynna bo za dużo mleka to lepiej nie wstawiać) po wyjęciu wyglądają one jak PIEGUSKI!! mój kolega jak spróbował, to kazał sobie robić codziennie to :P a do kawy, albo na deser rewelacja

oo super przepis ja na słodkie nie mam ochoty tylko podzieliłyśmy się z koleżankami pieczeniem i jedna piekła marchewkowe ciasto jedna coś tam a ja cynamonowe ciastka bo przy diecie można:P:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora