2010-08-27, 11:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wilczex factory
3 pary kolczyków - przyszła mi paczka z koralikami i drutem Dlatego na chwilę odstawiłam projekt modeilnowy, który zaczęłam. Dzisiaj do niego usiądę, bo mnie ręce bolą po moim nieudolnym wrappku, który prezentuję poniżej.
Białe kolczyki z koralem są zrobione w prezencie dla siostry mojego brata, która miała kilka dni temu urodziny. Postanowiłam zrobić coś skromnego żeby zminimalizować ryzyko nietrafienia w gust. Postawiłam na klasykę.
Rozgwiazdy okazały się być większe w realu niż myślałam. Kolczyki wyglądają na ciężkie, ale w rzeczywistości są leciutkie.
No i wrappek - ten z kolei okazał się mniejszy niż planowałam. Robiłam te kolce ok. 5 h. ( można się śmiac) bolą mnie łapy, a efekt jak widać - mierny.     Ale zadowolona jestem z jednego jeszcze miesiąc temu w ogóle nie potrafiłam łączyć ze sobą elementów wrappowanych. Zrobię jeszcze podobne, ale większe kolce. I Ale jednego nie rozumiem - wyginałam bazy jednocześnie na oba kolczyki. Nie rozumiem, czemu każdy wyszedł inny. Może podczas wrappowania się wygięły? Tak jak mówiłam, Spróbuję z większymi, bo taka drobnica to jak porywanie się z motyką na słońce.
Jak widać dalej walczę ze zdjęciami i nadal przegrywam bitwę...
Dość gadania. Oddaję się w Wasze ręce.
|
|
|