Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 11:47   #1421
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez krzysd Pokaż wiadomość
(...)na pewno JEŚLI kobieta lubi oglądać ładne męskie ciało, to adekwatny do sylwetki, w miarę duży penis na pewno będzie jej się podobał, tak jak mi podobają się piękne, jędrne piersi albo krągłe pośladki.
Bo ja wiem. Ja podziwiam piękne męskie ciała, szczupłe umięśnione, proporcjonalne ale penis to jakiś taki dodatek do faceta;p Jak np wargi sromowe kobiety. I tak na jedno i na drugie przy nagich ludziach nie zwracam większej uwagi, bo jest wiele ładniejszych fragmentów ludzkiej sylwetki A sam widok męskiego penisa dużego czy małego jakoś mnie nie podnieca.

Cytat:
Napisane przez krzysd Pokaż wiadomość
Co do techniki - przeczytałem w swoim życiu książki o seksie dojrzałym (nie poradniki, nie wpisy w czasopismach, ale książki, kompletne opracowania) i każdy autor oraz autorki twierdziły, że nawet 8cm penis (pomimo może swojej śmieszności dla niektórych osób) da satysfakcję dla kobiety pod warunkiem zaangażowania swojej energii, chęci i opanowania techniki dla obu stron.
No to wiadome bo wiele dziewczyn to pisało tyle, że nie każdy facet im w to wierzył

P.S Skrót od Towrzysza/szki Życiowego/ej to TŻ Ż brzmi śmiesznie jako ze znaczy tylko "Życiowa". A mnie osobiście przywodzi na myśl Żabę

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora