2010-08-27, 11:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Napisane przez krzysd
(...)na pewno JEŚLI kobieta lubi oglądać ładne męskie ciało, to adekwatny do sylwetki, w miarę duży penis na pewno będzie jej się podobał, tak jak mi podobają się piękne, jędrne piersi albo krągłe pośladki.
|
Bo ja wiem. Ja podziwiam piękne męskie ciała, szczupłe umięśnione, proporcjonalne ale penis to jakiś taki dodatek do faceta;p Jak np wargi sromowe kobiety. I tak na jedno i na drugie przy nagich ludziach nie zwracam większej uwagi, bo jest wiele ładniejszych fragmentów ludzkiej sylwetki A sam widok męskiego penisa dużego czy małego jakoś mnie nie podnieca.
Cytat:
Napisane przez krzysd
Co do techniki - przeczytałem w swoim życiu książki o seksie dojrzałym (nie poradniki, nie wpisy w czasopismach, ale książki, kompletne opracowania) i każdy autor oraz autorki twierdziły, że nawet 8cm penis (pomimo może swojej śmieszności dla niektórych osób) da satysfakcję dla kobiety pod warunkiem zaangażowania swojej energii, chęci i opanowania techniki dla obu stron.
|
No to wiadome bo wiele dziewczyn to pisało tyle, że nie każdy facet im w to wierzył
P.S Skrót od Towrzysza/szki Życiowego/ej to TŻ Ż brzmi śmiesznie jako ze znaczy tylko "Życiowa". A mnie osobiście przywodzi na myśl Żabę
|
|