Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 12:36   #71
Sicilia
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.

Musiałam zedytować zdjęcia, bo inaczej przekroczyłabym ich dopuszczalną "masę" do załadowania, a chciałam pare kosmetyków dołożyć. Te kosmetyki, które były na poprzednich zdjęciach, są nadal. Dodatkowo jest jeszcze kilka innych, których nie było wcześniej

Drippy TBS - odżywka bananowa do włosów, banany w składzie na drugim miejscu. Pięknie pachnie (bananami oczywiście), bardzo ją lubię, to moje kolejne opakowanie. Nakładam od połowy długości do końcówek. Nie należy jednak traktować jej jako maska do włosów. To po prostu lekka odżywka, u mnie nie obciąża włosów. Szamponu nie kupuje, bo ma parabeny i SLES.

slodka_kicunia phenome to mój eksperyment, bo marka dopiero wchodzi na rynek. Z kremu z filtrem jestem zadowolona. Żadnych podejrzanych składników, delikatny zapach i nawet nieźle się wchłania jak na filtr, lekko bieli, nie migruje do oczu. Płyn micelarny po prostu dobrze zmywa makijaż, nie szczypie w oczy. O kosmetykach phenome wypowiedziałam się też TU

naturalnie proste

Edytowane przez Sicilia
Czas edycji: 2010-08-27 o 12:44
Sicilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując