2010-08-27, 12:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XI - kolekcja słoneczne lato 2010.
Cytat:
Napisane przez kamila2006
jak wy wytrzymujecie tyle czasu bez widzenia?  dzielne jestescie
ja dzis mam dylemat bo nie wiem co robic, umowilam sie z tz o 18. wlasnie zadzwonil do mnie ze o 21 zaczyna sie nocny turniej pilki nożnej i ze bardzo chcialby jechac (i zebym mu towarzyszyla). i tu moj dylemat, gdyz tz mial wczoraj pilke i w sobote tez ma trening, wiec dzis moglby odpuscic zeby pobyc ze mna wiecej czasu. ale to jakis turniej z nagrodami i mu zalezy. myslicie ze powinnam byc zołzą i uparcie twierdzic z ema dzisiejszy wieczor spedzic ze mną?:P
|
Chce, żebyś z nim pojechała, więc nie widzę powodu dla którego miałabyś sie złościć . Powiedz mu uroczym głosem, że miałaś nadzieję na inaczej spędzony wieczór, ale skoro mu bardzo zalezy to pojedziecie na ten turniej . Ale daj mu do zrozumienia, że niedzielę spędzacie 'po Twojemu'.
Jeżeli chodzi o piłkę, to ja przestałam walczyć z wiatrakami. Wczoraj się nie widzieliśmy bo miał trening, dziś nie przyjedzie po mnie do pracy, bo ogląda mecz z kolegami (na który trzy dni temu jeszcze mnie zapraszał ), jutro ma piłkę. I jak tu się nie irytować?