Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 13:19   #247
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Tak sobie znowu siedziałam w tej toalecie....

...i teraz wymyśliłam, że każde z tych czternastu dzieci byśmy mogły mieć z innymi Tż-tami Ale by było wesoło... tylko oczywiście kilka naszych koleżanek musiało wyskoczyć jak Filip z konopi () i ten mój plan obaliły, zaciążyły drugi raz z tym samym Tż-tem... Eve wstrzymaj się z Tż-tem i zrób sobie z innym, Ty jeszcze zdążysz może jak jeszcze nie załapałaś Np. Gosikk i Ursull mają takie blondaskowe dzieci, to teraz może by czarniutkie sobie trzasnęły Ale nie... one już nie mogły wytrzymać i innego chłopa sobie poszukać...
Boże... w Teleexpresie by chyba o nas wtedy mówili...

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Katrin dla Marcelka, zdolniacha z niego Nina też coraz więcej rzeczy podłapuje i gada... Wiele nazywa po swojemu lub końcówki wyrazów. Mam nadzieję, że dzięki temu zacznie szybko mówić