Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 18:02   #281
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Cinka, Ty weź jakiś Stoperan zażyj
a raczej NiQuitin

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Słuchajta mamuśki,pytanie mam

Mój teściu nedługo do nas przylatuje z polszy i pyta co ma przywiźć i tak sobie pomyślałam,że mogłabym sobie zamówić u niego jakieś leki dla dzieci. Możecie podpowiedzieć co macie zawsze w swojej apteczce i co na pewno się przyda?
W sumie ja jako tako apteczki dla Niny nie posiadam, bo mam pod nosem aptekę Nie wiem co masz dostępne w Anglii z jako tako polskich leków. Może warto mieć maść majerankową, Linomag na odparzenia, Panadol w syropie i w czopkach (w sumie Nina woli Nurofen dla dzieci), jakiś syropek na gardełko, czy kaszel, a i koniecznie wapno

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Ursull jeszcze zapomniałam, że zawsze mam w domu Lakcid i Smecte w razie jakiś problemów z układem pokarmowy, czy rozwolnieniem... Jak coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to napiszę