2010-08-27, 19:39
|
|
Przyczajenie
|
Jak zasugerować przyjaciółce odpowiedni prezent dla siebie?
Witam,
z góry przepraszam, jeśli taki wątek już był. Szukałam (choć nie bardzo wiedziałam, co powinnam wklepać do wyszukiwarki) i nie znalazłam.
Mój problem jest taki - już jakiś czas temu wymarzyłam sobie bardzo konkretny wzór biżuterii lub elementu ubioru inspirowany serią moich ulubionych książek. Nie powinny być to rzeczy specjalnie skomplikowane w wykonaniu, jeżeli tylko ma się odpowiednie narzędzia. Tak się złożyło, że mam przyjaciółkę posiadającą smykałkę do tego typu wyrobów i wszystkie potrzebne do ich zrobienia ARTefakty. xd Niedługo mam też urodziny i pomyślałam sobie, że mogłabym zażyczyć sobie od niej wymarzonej biżuterii. Problem polega na tym, że koleżanka sama z siebie nie zapyta mnie, co chciałabym od niej dostać, bo jest zwolenniczką "niespodzianek", a mnie byłoby głupio walnąć prosto z mostu: "Zrób mi to i to, proszę." Nie chciałabym też zbyt nachalnie przypominać jej o moich urodzinach bo wiem bardzo dobrze, że ona świetnie o nich pamięta. Nie muszę się spieszyć - do urodzin mam jeszcze trochę czasu, ale wiem, że to może być "moja szansa" (tak, wiem, napaliłam się strasznie na te gadżety, ale taka już jestem xD).
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek propozycje. 
Pozdrawiam!
|
|
|