Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Aldii 50zl o matko jak drogo. ja kupilam za 34zl a widze ze tobie udalo sie jeszcze taniej 
Fleur jak slicznie stoi 
Pantee dzieki juz ci odpisalam w klubie
Madziulka szerokiej drogi
a my dzisiaj mielismy bardzo spiacy dzien. krzys poszedl spac o 14, tz gral na lozku na kompie a ja sie kolo niego polozylam zeby pogadac sobie i usnelam heheh taka rozmowa musiala byc interesujaca no i przebudzilam sie o 16:30 jak maly zaplakal i tz po niego poszedl. przyniosl go do nas do lozka i maly jeszcze 30min przysnal a my razem z nim wstalismy o 5, zjedlismy i tz poszedl do pracy a ja z malym do galerii kupic kartke na slub dla znajomych bo jutro idziemy.
teraz Krzys spi a ja ogladam Harrego 
acha no i Krzys chyba zbiera sie do raczkowania bo ciagle staje na czworaka i podnosi do gory raz jedna reke raz druga tak jakby sprawdzal czy potrafi sie utrzymac tylko na jednej no i potrafi ale jeszcze sie jakby boi ruszyc ale mysle ze to kwestia dni 
no i jak obczail podciaganie sie w kojcu tak teraz wszedzie probuje sie podciagac tylko ze kiepsko mu idzie bo sie chwieje i zaraz siada spowrotem. No ale niech cwiczy Praktyka czyni mistrza 
|