Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Różne różności na wymianę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 21:29   #2
20-sto latka
Rozeznanie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Różne różności na wymianę.

3. Kremowa zwiewna bluzeczka na ramiaczka Rozmir S/M Stan db

5. Spodnie H&M od kompletu (garniturek damski) na kant. Rozmar z metki 38 stan bdb. (w poscie 1 jest do nich marynarka)

6. Sluchawki do tel. SAMSUNG (Nowe). MOTOROLLA (Nowe), NOKIA (Uzywane) - zdj zamieszcze wieczorkiem

DOKLADKA

1. Kolczyki z Avon. (NIE NOSZONE!!)

2. Wisiorek srebrny Kroliczek Playboya

3. Intensywnie nawilzajacy krem do rak z gliceryna Avon, jest go polowa, moze wiecej (wazny jeszcze okolo 6 mc) zdjecie z neta, moge zrobic dla zainteresowanych realne foto.

OSTATNIE ZDJECIE TO 4 i 5 (Tuba i leginsy) PRZEPRASZAM ZA JAKOSC ZDJEC, ALE ROBIONE W SZTUCZNYM SWIETLE,

6. Telefon Nokia 3330 (jest to 3310 jednak system ma przerobiony na 3330) wraz z ladowarka, niestety sie nie wlacza nawet na ladowarce, nie wiem co sie stalo, mozliwe ze to batereria, ale wystawiam jako uszkodzony, moze komus sie przyda na czesci, ale proponuje sprobowac z nowa bateria moze dzialac. [zdj jak znajde czas]

7. Sexi koszulka, przezroczysta,, pieknie sie uklada, zwiewna. Mialam na sobie ja tylko 1 raz (okazyjnie) Stan uwazam za bardzo dobry. Sa do niej majteczki (zalozone rowniez raz) Jezeli ktos bedzie chetny dodam zdj.

8. Marynarka/Zakiet od spodni w poscie pierwszym. Zalozona kilka razy, rozmiar 38 stan okreslam na bardzo dobry.

9. Biustonosze bez ramiaczek. Mialam je na sobie tylko raz, okazaly sie za male :/ Mozna do nich dolaczyc ramiaczka mam jedna pare bezbarwnych wiec dorzuce do wymianki. Stan okreslam na dobry+ poniewaz jak widac na zdj po praniu wyszly delikatnie druciki(tylko jeden), ale nie przeszkadza to w noszeniu bo juz schowane Rozmiary podam z metki:
Ciemny roz - 46/105
Jazny roz - 46/105

reszta dokladki jak znajde czas

Edytowane przez 20-sto latka
Czas edycji: 2010-10-07 o 21:17 Powód: Dokladka
20-sto latka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując