2010-08-27, 21:41
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoły i kursy Wizażu i Stylizacji
Cytat:
Napisane przez ogwiazdka
Żadna ze szkół nie jest idealna, więc co zrobić. Na pewno dopytaj się ustnie dokładnie czy dostaniesz pędzle w ramach wpisowego jeżeli tak było napisane na stronie czy w jakichś materiałach. Dużo szkół to obiecuje, mało dotrzymuje. I wg mnie ważna jest możliwość przyprowadzenia na zajęcia własnej modelki. Po 1 uczysz się zawsze na innej twarzy, rysach, typie urody (jak masz różne modelki). Po 2 nie tracisz czasu gdy to Ty jesteś malowana przez inną uczestniczkę kursu.
Powodzenia w wyborze i jak się zdecydujesz to opisz wrażenia po zajęciach 
|
ogwiazdka 100 godzin kursu, 2 tys, podobno sama praktyka, kynolan, mac, i coś jeszcze, zajęcia weekendowe (tylko takie mi pasują), 6 weekendów spotkań, pędzli nie dostajesz, ale dostajesz pełene zestaw kosmetyków i pędzli podczas ćwiczeń. Mi to w sumie pasuje, bo i tak pędzle kupię takie, jakie mi będą pasować do pracy, ale chcę od czegoś zacząć, żeby wiedzieć, czego będę potrzebować. Modelki można bez problemu przyprowadzać. Ale na kadrze się nie znam, dlatego jestem ciekawa, czy tutaj dziewczyny mają jakieś doświadczenia.
|
|
|