Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrość?
Wątek: Zazdrość?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 22:11   #15
ratta
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdrość?

W moje rzeczy nikt znajomy na szczęście nie wejdzie, więc nie pożyczam. Nie znoszę, gdy ktoś używa mojej szczotki, bo nie chce mu się wziąć swojej, albo mojego szamponu, gdy jest na półce obok inny, a po co komu szampon dla dzieciaczków poza mną Nie lubię zresztą niczego pożyczać, bo nigdy ta rzecz nie wraca w nienaruszonym stanie, a często to nawet się doprosić o zwrot nie można. Ostatnio dostałam torebkę w dwóch częściach.

Natomiast laptop czy drukarka mogą opuścić moje ręce, byle nikt nie używał mojego konta. Ale też mam uczucie, że zaraz rzecz wróci zniszczona i się nie mylę, w większości przypadków tak jest. A później tłumaczenia - ale to już tak było. I jak ja udowodnię, że nie było... A bardzo szanuję swoje rzeczy i staram się, żeby były w dobrym stanie. Znam tylko jedną osobę, której bez obaw pożyczałam różne rzeczy, i takim osobom z chęcią bym pożyczała, ale to ze świecą szukać...

Z góry dziękuję za pomoc.

ratta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując