Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 22:39   #80
Sicilia
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś olejek arganowy? Przez neta czy gdzieś zagramanicą ? Jak go stosujesz?
Olejek arganowy kupiałam TU. Widzę, że aktualnie nie ma, ale pewnie za jakiś czas się pojawi. Słyszałam, że na rynku są podróbki, więc trzeba uważać. Oryginalny może być tylko z Maroka, więc tunezyjskie argan oils za 2$ to zwykła oliwa z oliwek (słyszałam o takich). Trzymam go w lodówce i wyciągam w razie potrzeby. Stosuję do ciała, ale nie sam, tylko mieszam z balsamem (aktualnie z babydream fur mama). Jest tłusty i trzeba odczekać zanim się założy ubranie, dlatego używam raz w tygodniu w weekend, kiedy mam więcej czasu. Nie wiem, czy to zasługa tego oleju, czy innych moich mazideł, ale od pewnego czasu zaobserwowałam, że mam gładkie łokcie (żadnej "żółwiej" skórki). Zapach raczej neutralny, nie zniechęca, ani nie powala aromatem. Na twarz nie stosowałam, bo boję się, że mnie zapcha. Wystarczy mi efekt ujędrniający ciało

Cytat:
Napisane przez slodka_kicunia_17_wera Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za dokładną wypowiedź
Proszę bardzo

naturalnie proste
Sicilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując