Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zdobędę certyfikat to jakie mam szanse na pracę w zawodzie stylisty paznokci??
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-26, 12:49   #12
marzenka28
Raczkowanie

Dot.: Jak zdobędę certyfikat to jakie mam szanse na pracę w zawodzie stylisty paznokc

Cytat:
Napisane przez jaś
Dołączam sie do chórku osób z branży - choć ja nie jestem z branży. Dokładnie w każdym zawodzie aby zdobyć pracę i posiedzieć w niej nieco dłużej niż tydzień trzeba się do tego przyłożyć. Oczywiście papiery są ważne - jednak tam gdzie pracuje się z klientem trzeba pokazać klasę w wykonawstwie (no to tyle jeśli chodzi o praktykę) , oprócz tego trzeba mieć wyśmienity kontakt z klientem/klientką - proponuje trochę poczytać na ten temat lub zapisać sie na kurs NLP. na początek. W "środku" i na "końcu" nigdy nie zapominać, że mimo że się jest nadzwyczajnym profesjonalistą/tką- że za usługę płaci klient i to on jest absolutnie najważniejszy. A może piszę nie na temat.. ??
Dokładnie się zToba zgadzam!!
kultura osobista jest wymagana w kazdym jednym zawodzie, to już nie komuna kiedy nie interesowalo na czy ekspedienka w sklepie mięsnym jest miła badź nie, byle zdobyć towar
a co do usługi stylistki wcale nie jest ona tania, więc mamy prawo wymagać profesjonalizmu i kultury!!

Jak to pięknie realizować marzenia
marzenka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując