Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 08:46   #1650
Wizazanka492
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

ekomonika trzymaj się Kochana

PettiteAngel ale przytłoczyłaś mnie tymi fotkami teraz to już w ogóle mam kompleksy ja też się odchudzam, ale jak narazie efektów nie ma, bo nic nie zeszło z wagi:/ ale to pewnie dlatego, że za mało ćwicze na hula hop itp dziś się wezme za siebie....

Ramoncie a propo solarium, idziesz piuerwszy raz teraz? jesli tak, to proponuje 8 min, będzie bezpieczniej

Dziś się biorę za siebie, bo ostatnio troche olałam pielegnację
Poćwiczę z godzine na hula hop, j
akieś ćwiczonka na nogii i tyłek ( może tamilee),
zmyje żółtko i nafte z włosów szamponem z ziaji ze słonecznika do włosów farbowanych, szamponik kupiłam w promocji z kremem oliwkowym do rąk za 6,50 ,
zrobie szorowanko Syrenką i wmasuję serum i krem z Eveline 3D przeciwko celluitowi ;p,
odżywie troche rączki kremem z olivek z ziaji,
w ciałko wsmaruje masło z Bielandy z avokado...,
zrobie peeling na buźce morelowy ze St.Ives(genialny),
nałoże maseczkę z drożdży i mleka,
potem nasmaruje paszczękę sudocremem..

Kurcze nie mam żadnych planów na sobotę Jestem sama jak kołek, TŻ wyjechał za granice i przyjedzie dopiero pod koniec września

Ps. dodaje nowe zdjecie z jasniejszym kolorem włosów , bezsensu wyglądam wiem...ale ciągle się staram, żeby zmyć ten obrzydliwy kolor... w ogole ten fryzjer to porazka, grzywka ma inny kolor niz pozostale włosy aha i udawajcie, że nie widzicie jakie mam zniszczone włosy (o ile jeszcze to można nazwać włsami )

_________________________ __________________

Edytowane przez Wizazanka492
Czas edycji: 2010-08-28 o 08:53
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora