Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-26, 14:13   #483
pkawecka
Zadomowienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulnych Wizażanek :)

ja też ma w nosie krzywe spojrzenia i chodzę na basen. zresztą kręgosłup strasznie mi dokucza i chodzę na basen, bo po prostu muszę. nawet gdybym sie przejmowała swoją tuszą (a chodzę na basen z chudą koleżanką więc mam porównanie) to bilans zysków i strat wypadałby na korzyść basenu.
poza tym wyzbyłam się wszelkich kopmleksów, kiedy zobaczyłam pewną kobietę, która chodzi ze mną na tę samą godzinę - na oko co najmniej 150kg. bez żartów. jak wchodzi do wody to się podnosi poziom. serce mi się ściska kiedy ją widzę. ledwie się rusza. na kostium zakłada koszulkę, żeby nie było tak tragicznie. współczuję, ale podziwiam, że się zdecydowała na taki odważny krok. ludzie po początkowym szoku okazali się dobrze wychowani i nie zwracaja na nią uwagi.
kociaczek a jak w ogóle ci idą poszukiwania pracy? chcą z tobą gadać czy niekoniecznie?
ja na rower też nie mam ochoty w takie upały. ale mam ten komfort, ze mieszkam niedaleko lasku i tam jeździmy - nawet w najgorszy skwar panuje przyjemniasty chłodek.