Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 09:44   #2180
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
gosbaj to chyba do kalki było

bylismy na rehabiitacji dzis Tomek był bardzo grzeczny i ładnie wspołpracował przez całe 45 min
pani rehabilitantka go pochwaliła bo zrobił bardzo duze postępy
teraz w domu mamy cwiczyć podpór do raczkowania ale ja juz wczesniej to robiłam tak samo z siebie wyszło
dla Tomka, czytalam tez ze zabek sie przebija, wiec moze jednak rzeczywiscie to to go w taki zmierzly nastroj wprowadzalo.

Olivia - bardzo fajny pomysl z tymi pudeleczkami

blonde_hair - wspolczuje sytuacji z okularami bo sama kret jestem choc czesciej nosze szkla, ale jednak okulary sa czasem bardzo potrzebne i bez nich jak bez reki. Kurcze, ale brzydko sie zachowali bo skoro Ci zniszczyli te oprawki to powinni byli wyplacic Ci odszkodowanie albo nie pobierac oplaty za taka fuszerke...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Bydgoszczanka Piotruś nawet łapie mnie paszczą i robi brr plując mi w ręke np. i słychać takie pierdzenie i jeszcze pokazuje język. Dzisiaj w autobusie chłopak się do niego uśmiechał a on mu językoczywiście z uroczym chochliczym uśmieszkiem.
Hehehehehe moj tez taki chochlikowy usmiech potrafi zarzucic, ze zrywamy z TZ-em boki

Sensuel - za nowe umiejetnosci Dennisa oraz za zainteresowania Oscara. Teraz to rzeczywiscie trzymaj ta pedagog za slowo i jak kupa nie zacznie ladowac w kibelku to
Powodzonka na chrzcinach!!!

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
hehe, właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że to fajnie wygląda jak dzieci rozmazują swoją ślinę

U mnie od rana leje. I tak pewnie będzie jutro, bo jadę do moich rodziców. Jak do nich jadę, to zawsze pada

Wczoraj byłam u fryzjera i oto nowa ja Jeszcze kolorek muszę walnąć.
Bardzo ladka fryzurka Bydgosiu!!!

Cytat:
Napisane przez pantee Pokaż wiadomość
Dzewczyny coś a propos facetów
Buhehehehehehehehheh

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour Pokaż wiadomość
ja znam pare sposobow ale tylko teoretycznie, bo w praktyce jestem za miekka, zeby je zastosowac
na pocieszenie moja corcia ma juz prawie 8 miesiecy i wczoraj budzila sie 8 razy

kurcze, Liwia od paru dni tak ladnie staje, a jak chcemy jej strzelic foto to bęc. wiec wklejam rozmazane zdjecie bo akurat przy robieniu juz sie osuwala
Liwia pieknie stoi wielkie brawa!!! Moj Aleks ani jesio nie raczkuje - dosyc efektywnie pelza, ale to wszystko poki co.

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
Jestesmy juz prawie spakowani. Czekamy jeszcze na meza i pojedziemy. Mial wrocic o 16, a pieron wie kiedy znwou bedzie....

Wiec sie zegnamy i milego weekendu zyczymy
Wiem, ze dotarliscie szczesliwie, wiec milego weekendu zycze kochani!!! Ucaluj Szymcia i pozdrow Wojtka!
castilia jest offline Zgłoś do moderatora