2010-08-28, 09:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
Napisane przez Kancia
gosbaj to chyba do kalki było
bylismy na rehabiitacji dzis  Tomek był bardzo grzeczny i ładnie wspołpracował przez całe 45 min 
pani rehabilitantka go pochwaliła bo zrobił bardzo duze postępy 
teraz w domu mamy cwiczyć podpór do raczkowania ale ja juz wczesniej to robiłam  tak samo z siebie wyszło
|
dla Tomka, czytalam tez ze zabek sie przebija, wiec moze jednak rzeczywiscie to to go w taki zmierzly nastroj wprowadzalo.
Olivia - bardzo fajny pomysl z tymi pudeleczkami 
blonde_hair - wspolczuje sytuacji z okularami bo sama kret jestem choc czesciej nosze szkla, ale jednak okulary sa czasem bardzo potrzebne i bez nich jak bez reki. Kurcze, ale brzydko sie zachowali bo skoro Ci zniszczyli te oprawki to powinni byli wyplacic Ci odszkodowanie albo nie pobierac oplaty za taka fuszerke... 
Cytat:
Napisane przez zebra666
Bydgoszczanka Piotruś nawet łapie mnie paszczą i robi brr plując mi w ręke np. i słychać takie pierdzenie  i jeszcze pokazuje język. Dzisiaj w autobusie chłopak się do niego uśmiechał a on mu język  oczywiście z uroczym chochliczym uśmieszkiem.
|
Hehehehehe moj tez taki chochlikowy usmiech potrafi zarzucic, ze zrywamy z TZ-em boki 
Sensuel - za nowe umiejetnosci Dennisa oraz za zainteresowania Oscara. Teraz to rzeczywiscie trzymaj ta pedagog za slowo i jak kupa nie zacznie ladowac w kibelku to 
Powodzonka na chrzcinach!!!
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
hehe, właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że to fajnie wygląda jak dzieci rozmazują swoją ślinę
U mnie od rana leje. I tak pewnie będzie jutro, bo jadę do moich rodziców. Jak do nich jadę, to zawsze pada
Wczoraj byłam u fryzjera i oto nowa ja  Jeszcze kolorek muszę walnąć.
|
Bardzo ladka fryzurka Bydgosiu!!! 
Cytat:
Napisane przez pantee
Dzewczyny coś a propos facetów

|
Buhehehehehehehehheh 
Cytat:
Napisane przez fleurdelacour
ja znam pare sposobow ale tylko teoretycznie, bo w praktyce jestem za miekka, zeby je zastosowac
na pocieszenie moja corcia ma juz prawie 8 miesiecy i wczoraj budzila sie 8 razy
kurcze, Liwia od paru dni tak ladnie staje, a jak chcemy jej strzelic foto to bęc. wiec wklejam rozmazane zdjecie bo akurat przy robieniu juz sie osuwala
|
Liwia pieknie stoi wielkie brawa!!! Moj Aleks ani jesio nie raczkuje - dosyc efektywnie pelza, ale to wszystko poki co.
Cytat:
Napisane przez Madziulka83
Jestesmy juz prawie spakowani. Czekamy jeszcze na meza i pojedziemy. Mial wrocic o 16, a pieron wie kiedy znwou bedzie....
Wiec sie zegnamy i milego weekendu zyczymy 
|
Wiem, ze dotarliscie szczesliwie, wiec milego weekendu zycze kochani!!! Ucaluj Szymcia i pozdrow Wojtka!
|
|
|