Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Okołotrzydziestkowe; )" Warszawianki - łaczmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 12:14   #56
Raija80
Raczkowanie

Dot.: "Okołotrzydziestkowe; )" Warszawianki - łaczmy się!

Cytat:
Napisane przez TusiaQ Pokaż wiadomość
Ale dla poprawy humoru właśnie wyciągnęłam z piekarnika czekoladowe muffiny i pochłaniam jednego (jeszcze ciepłego) przed monitorem - mąż mnie 'zastrzeli' bo nieziemsko kruszę w klawiaturę hihihihi. POLECAM!!!!! mogę dać przepis - robi się je szybko i prościutko a przyjemności mmmmmmmmm.............
Właśnie patrzę, że się pięknie porozrzucałyśmy po całej Wawie. Ale dzięki temu każda z nas zna inne urokliwe zakątki naszej fajnej wawki! Musimy się skrzyknąć na jakąś wyprawę!
Ja poproszę przepis Jestem antytalencie kuchenne, więc uwielbiam rzeczy które robi się szybko i do tego są pyszne
No i oczywiście co do wyprawy w Wawę to też jestem chętna

Cytat:
Napisane przez TusiaQ Pokaż wiadomość
no jakoś tak wcześniej chyba pisałam że ja mieszkam na ....... własnie tej groźniejszej Pradze Płn. (hihihihi) - a właściwie to formalnie na Targówku (bardzo blisko mam do Szwedzkiej i Radzymińskiej jeśli Ci to coś mówi). No i przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ta opinia strasznej Pragi jest duuuzo na wyrost. Może te stare kamienice na targowej są bliższe powszechnemu mysleniu.
A na Bielanach też chwile mieszkaliśmy - faktycznie są baaardzo urokliwe. Zieleń i kojący spokój działały na mnie bardzo relaksująco
.
Właśnie byłam ciekawa jak to naprawdę jest na tej sławnej Pradze i widać, że opinie, że jest tam tak niebezpiecznie są przesadzone.
Raija80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując