2010-08-28, 12:14
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Okołotrzydziestkowe; )" Warszawianki - łaczmy się!
Cytat:
Napisane przez TusiaQ
Ale dla poprawy humoru właśnie wyciągnęłam z piekarnika czekoladowe muffiny i pochłaniam jednego (jeszcze ciepłego) przed monitorem - mąż mnie 'zastrzeli' bo nieziemsko kruszę w klawiaturę hihihihi. POLECAM!!!!! mogę dać przepis - robi się je szybko i prościutko a przyjemności mmmmmmmmm.............
Właśnie patrzę, że się pięknie porozrzucałyśmy po całej Wawie  . Ale dzięki temu każda z nas zna inne urokliwe zakątki naszej fajnej wawki! Musimy się skrzyknąć na jakąś wyprawę  !
|
Ja poproszę przepis Jestem antytalencie kuchenne, więc uwielbiam rzeczy które robi się szybko i do tego są pyszne 
No i oczywiście co do wyprawy w Wawę to też jestem chętna 
Cytat:
Napisane przez TusiaQ
no jakoś tak wcześniej chyba pisałam że ja mieszkam na ....... własnie tej groźniejszej Pradze Płn. (hihihihi) - a właściwie to formalnie na Targówku (bardzo blisko mam do Szwedzkiej i Radzymińskiej jeśli Ci to coś mówi). No i przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ta opinia strasznej Pragi jest duuuzo na wyrost. Może te stare kamienice na targowej są bliższe powszechnemu mysleniu.
A na Bielanach też chwile mieszkaliśmy - faktycznie są baaardzo urokliwe  . Zieleń i kojący spokój działały na mnie bardzo relaksująco 
.
|
Właśnie byłam ciekawa jak to naprawdę jest na tej sławnej Pradze i widać, że opinie, że jest tam tak niebezpiecznie są przesadzone.
|
|
|