Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 11:17   #522
adzia'90
Rozeznanie

Dot.: KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci

Jestem szczęśliwą posiadaczką Konada . Jakieś pół roku temu zamówiłam podróbkę i wzorki mi nie wychodziły, więc rzuciłam to w kąt. W zeszłym tygodniu zamówiłam stempelek i zdrapkę z Konada oraz biały lakier. Troszkę się obawiałam czy nie będzie to podróbka, bo nie zamawiałam na stronie Konada, ale przyszła oryginalna wersja. Zdrapka jest wyśmienita! Poprzednią wersję miałam zakończoną plastikiem, niestety ściągała lakier nawet z wzorków, a w wersji z żyletką lakier zostaje na miejscu! Ze stempelkiem miałam problem, stary stempelek odbijał wzorek, a nowy umyty pod wodą z mydełkiem wcale Przestraszona spiłowałam starym pilnikiem troszkę stempelek (wiem, że się nie powinno, ale nie chciał mi za nic odbijać wzorku, więc stwierdziłam, że jak go zniszczę piłowaniem to trudno...) i wzorki się pięknie odbijają ! Wczoraj znajoma jak zobaczyła moje stempelki na paznokciach zaraz chciała takie same! Płytki mam co prawda nieoryginalne, ale wzorki się odbijają. Lakier Konada (zamówiłam tylko biały na próbę) zapach ma podobny do korektora biurowego. Super gęsty, mocno biały, cudo! Na pewno skuszę na inne kolorki. Kombinowałam ze zwykłymi lakierami, ale nie ma wcale porównania, jednak co Konad to Konad
adzia'90 jest offline Zgłoś do moderatora