2010-08-28, 13:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. IV
Cytat:
Napisane przez paolyn
moje wymiary: 74/86 (mierzę się często, czasami mam 75 pod, a czasami 85-87,5 w.. to chyba zalezy od cyklu i pory dnia, nie wiem, ale yo jest wynik najczestszy)
hmm, mi w klakulatorze wychodzi wlasnie 65d/e.. i nie wiem o co chodzi, noszę 75 b/c(75b/c mam po jednym, ale w obwodzie wypadaja mniejsze) lub 70 c/d (70d - jeden, c byl za mały) - dobrane w triumphie z pomocą pani i nie są za duze, chociaz wiem obwod 65 bylby idealny.. przymierzalam w esotiqu 65 - c,d- leza dziwnie, opiniają mi piers strasznie, robią mi sie duze bułki, czasem wychodzą sutki.. przymierzalam e, rowniez lezal jakby na siłę. co jest? i w jeden 65 się nie dopięłam i to taki wyjątek, bo ogolnie leza dobrze.
|
Sama mam rozmiar 65D i powiem Ci, że staniki z Esotiqa wyglądają na mnie tragicznie. Z tego co piszesz to były na Ciebie za małe miseczki w tym Esotiqu. Jeżeli mówisz, że obwód 65 jest dla Ciebie dobry, nigdzie Cię nie uwiera i dobrze się w nim czujesz to spróbuj z brytyjskich 65DD lub kiedy stanik jest bardzo ścisły 32C (70C). Z polskimi firmami raczej nie pomogę, bo nie noszę. Spróbuj może takich firm jak Dalia, Kostar czy Milena.
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:42
|
|
|