Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:23   #1600
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
Wiesz, tu jeszcze dochodzi moje poczucie własnej wartości...Gdy patrzę na siebie w lustrze, to widzę same żebra, wystające obojczyki i mostek prawie na wierzchu

Uważam, że dziewczyny w rozmiarze 36-38 najlepiej wyglądają w takich sukienkach, a ja mam rozmiar 34, a w porywach nawet 32 :/
Ale kij z kiecką, ważne, że TŻ akceptuje
Syrenka dla Ciebie bedzie wiec idealna jak Ci sie podoba, a jak nie planujesz koscielnego to juz w ogole. A i tak, te żebra to cala frajda A jak chcesz to moge Ci pare kilo oddac, zebys sobie te zeberka powlekla nie potluczesz ich ;D
Nawet nie wiesz jak ja sie cieszylam jak poczulam kosc biodrowa, juz w ogole szal jak te kosci pod szyja mi sie uwidocznily
Dobra, potrzebuje rady.
Mam na uczelnie kupic laptopa dla samej siebie, myslalam o thoughbooku panasonica CF29...
bo zalezy mi na czyms pancernym, a ten laptop znosi naprawde mega warunki i wozenie go w plecaku 2h na uczelnie w mrozie nie jest straszne ;P
ALE.
Moja mama zaproponowala mi, żebym zamienila swoj telefon zapasowy (SE K800i) na jej latopa (Fujitsu Siemens http://www.fuks24.pl/notebooki/espri...pid,72272.html)
No wlasnie nie wiem,... jest sens? Ten SE jest pancerny i zostane bez zapasowego telefonu, ale z drugiej strony jakby co to laptopa sprzedam za 700 a telefon za 300...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:24
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora