Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - metamorfoza do nowego roku 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 12:32   #454
Amelia_bm
Rozeznanie

Dot.: metamorfoza do nowego roku 2011

Cytat:
Napisane przez Kahve19 Pokaż wiadomość
Widze jak sie męczysz,mam to samo
Wiesz,ja widze ze to co robie to zle. Bo co to za zycie? odmierzanie z zegarkiem w reku kiedy zjesc i co zjesc,cwiczenie,ktore powoli staje sie musem,a nie przyjemnoscia..
Moge spytac ile wazysz i mierzysz? JEsli nie chcesz nie musisz odpowiadac

Wiesz,ze objadanie sie ma podłoze w psychice, z tym ze nie dajesz rady w zyciu sobie,masz problemy nie wiem w domu,w pracy,w szkole i dlatego wyładowujesz sie na jedzeniu? Moze warto byloby pojsc na terapie?

Nie chce zyc jak robot,a jak normalna 20latka( Ciesząca sie zyciem(

Wracam do swoich pór posiłków i 5 w ciagu dnia.
Mysle ze tak bedzie mi lepiej. Psychicznie i fizycznie.
Chociaz ja juz sama nie wiem co jest dobre a co zle,i co zrobic zeby zapomniec o tym wszystkim.
I jak pomysle ze siedze w tym 4 lata to plakać mi sie chce:(
Napisałam Ci pw.

W takim razie może lepiej zacznijmy pracować nad normalnością przyjemne ćwiczenia i dobre żarełko

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
Kobieto najmiłościwsza moja nie wiesz co mówisz kochana trzymam diete owszem, ale grzesze jak każda z Was, jadlam pizze razy 4 w ciągu tej diety, lody, figuraki o nadzieniu czekoladowym , cukierków niezliczoną ilość, ciasta, czipsy bo chodziłam po weselach bo raptem się moim najbliższym znajomym ubzdurało, że chcą się pobrać. Także kochana święta nie jestem I powiem Ci że nie zamierzam... mam sobie odmówić czekoladki i mieć podły nastrój przez to? Trudno poćwiczę 15 min dłużej, ale trzeba mieć też przyjemności w życiu bez przesady
chociaż Ty nie zwariowałaś

Cytat:
Napisane przez janewyclif Pokaż wiadomość
kochana,dopiero dokopalam sie do Twojego posta mmm pychaa;d jutro z rana wyprobuje Twoj przepis;D

ja zawsze robilam troszke inaczej. bralam 2 jajka cale do tego dodatkowe dwa bialka, maki szyneczki oregano bazylie i ziupppp;D w pewnym momencie stwierdzilam, ze za duzo tej maki jednak i probowalam zmiejszyc do minimum. bede teraz dodawac 1 lyzke
podziel się wrażeniami jak wyszło

SALSA na wymianę

-0,5/12
Amelia_bm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując