Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:37   #3480
szatiram
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

Witajcie Dziewczyny!
Wreszcie znalazłam wątek teraźniejszy musiałam sie troche naszukac żeby Was znaleźć. Czytam te wątki już kilka tygodni nie wszystko dokładnie ale czytam i Wy mnie nie znacie ale ja Was nawet b.dobrze
Wreszcie się odważyłam napisać....Licze na Wasza pomoc bo fajne z Was babki.
Nigdy nie liczyłam dni plondych owulacji itd i nawet sie na tym nie znam @ powinam miec 18.8 z poslizgiem na 20.08 nie mam nadal wczoraj robilam test w poludnie wyszedł negatywny. Jakis tydzień temu dopiero zaczęły mnie bolec piersi ale nie tak na okres jak zawsze mam tylko były twarde i bolały od pachwin. Potem doszło klucie prawego jajnika. Nigdy tak nie mialam zawsze odczywalam bóle juz jakieś 1,5tyg przed@ głownie piersi sutki i jajniki. Od wczoraj juz mnie tak piersi nie bolą i jajnik juz tak nie kłuje tylko trochę cały brzuch jak na okres ale @ dalej nie ma. Przed chwila myślałam, że juz dostałam bo poczułam się dośc mokro a tam tylko biały gęsty śluz. Przepraszam, że tak dosadnie opisuje...ale liczę na Wasza pomoc.
Dziękuje Pozdrawiam
szatiram jest offline Zgłoś do moderatora