Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-08-28, 12:42   #2956
papeteria
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 460
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

czesc dziewczyny
wiolek
na podgrzewacz jeszcze czekam bo kupiłam na all za 50 zł używany ale ponoć w bardzo dobrym stanie
super ze badania małego ok
karolcia slicznie
belunia wspólczuje oby to nie skaza
siala super ze maly tak zasnal i moze juz mu tak zostanie
moj na poczatku tylko przy cycku zasypial potem u taty na rekach rowniez , potem szpital nam nieco rozregulowal a juz drugi dzien około 12:00 zasypia mi przy odbiciu na rekach i na brzuszku go kładziemy
morgana moj jak tak ma to o pierdki chodzi a Basia chyba jeszcze kiedys pisala ze czasami dziecko w ten sposob tez wyraza potrzebe odbicia ....
alguien po prostu przepięknie cudowna pami±tka !!!
ania oby miskowi szybko przeszło ,
linka slicznie
sylviasol dzieki za nazwe masci ale contratubex juz mam od szwagierki a to jakis wypadek mialas jak dobrze kojarze co ? cos na rozstepy skutecznego mi jeszcze trzeba ..... poza laserem poki co
caprica 2 tyg temu mialam 10 na plusie ale wiem ze zrzuce bez specjalnych wyrzeczen szybko ...przy cycku i okrojonej diecie matki karmiacej
zabka u nas w szpitalu po urodzeniu kazdemu noworodkowi wykonuje sie badanie sluchu , usg glowki i bioderka..
a te reszta badan ktora wymienilam wykonali mu kompleksowo w klinice gdy lezal po operacji...
Super ze po badaniach ok
kardia
eleono mam nadzieje ze to nie skaza
anuszka slicznie
olakola Kubu¶ przystojniak
misiulka daj znac za jakis czas jak po tych tabsach
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomo¶ć
anuszka-mam nadzieje, ze uda Ci sie dostac dzis do lekarza. Mierzylas Idze goraczke?\
tak przegladam na all te ubranka do chrztu i niestety nie widze nic, co by mnie zachwycilo dla dziewczynki. Dla chlopcow jest pelno jakichs fajnych garniturkow, a dla dziewczynek tylko jakies beznadziejne sukienki ze swiecacego materialu...
mnie te garniturki sie nie podobaja ...jestem sklonna kupic zwykle biale bodziaki i pół¶piochy do chrztu
znalazlam o TAKIE które mi się podobaja

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:01
papeteria jest offline Zgło¶ do moderatora