Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:43   #1605
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
A tego komputera potrzebujesz na jakieś zajęcia terenowe czy coś? Bo jeśli nie to ja bym się zamieniła za tego FS na Twoim miejscu - waży o połowę mniej i ma lepsze parametry
No wlasnie nie mam zielonego pojecia czy on bedzie mi potrzebny na jakies zajecia terenowe czy cuś, ale wydaje mi sie ze moze byc niezbedny w pewnym momencie biorac pod uwage ze czesc zajec mamy pracowac przy kompach...
Nosilabym mojego, ale on sporo przeszedł... naprawe gwarancyjna, teraz cos sie z matryca stalo...
Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
Gratuluję Ci w ogóle takiego sukcesu, tak czytam Twój podpis i nie mogę się nadziwić ile silnej woli masz I życzę dalszych sukcesów
A miałaś dietę układaną przez lekarza(jeśli mogę spytać)?Bo mi kiedyś lekarz ułożył dietę, na której powinnam przytyć właśnie z kilka kilo, żebym wyglądała trochę lepiej, ale nie pomogło nic
A dziekuje Dieta nie byla ukladana przez lekarza, ale zaraz do tego dojde. Glownie to zasluga leczenia, jest dobrze dobrane, hormony poregulowane... To pierwszy krok zeby jakakolwiek dieta dzialala. No ale nie pomagalo (waga stanowila juz zagrozenie zycia, grozila mi operacja, ktora na dobra sprawe mogla nie pomóc), lekarz wypisal jeszcze jedne leki, do nich ja juz sama sobie dobralam diete, gdzie na nastepnej wizycie (-12kilogramów juz bylam) lekarz ją bardzo pochwalił Stwierdzil ze sam mial ja zasugerowac, ale bal sie ze i kolejne leki nic nie pomogą...
Zeby przytyc moja droga, to Ty musisz jesc ponad to co powinnaś, no i niestety nie żałować sobie zdrowych węglowodanów.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:51
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora