Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje paznokcie - początek drogi do sukcesu ;) by Anka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 12:44   #665
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Moje paznockie - początek drogi do sukcesu ;)

Troszkę mnie tu nie było Ale po tygodniu powracam
Cytat:
Napisane przez Alexandraa Pokaż wiadomość
cuuuuudeńka!
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
Hmm jakby to ująć, może nie tyle nie umiem w sensie manualnym, ale raczej chodzi mi o "wyobraźnie" w sensie rozmieszczenia kreseczek nie każdemu wyjdzie taka fajna kompozycja nawet jeśli maluje starannie
ja robiłam zebre raz i jest całkiem inna. Może jakbym się wzorowała dokładnie na Twoim zdjęciu to bym zrobiła coś podobnego
tak samo panterka, ile osób tyle różnych panterek.

ja też swój zniszczyłam bo nie dbałam;/ muszę w końcu kupić...
Hm... to ja chyba nie widziałam ani nie pamiętam Twojej zebry
Mi to się wydaje że ta moja jest taka zbyt drobna...
A co do wyobraźni w malowaniu kreseczek to chyba nie użyłam jej zbyt dużo bo malowałąm jak popadnie

Hm a panterki nigdy nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez diablica88 Pokaż wiadomość
oooooooo
Ideał! Cudo!
Jakiś czas temu strasznie podobał mi się Twoja zeberka na bodajże różowym lakierze... tak jest tak samo śliczna Kurcze, masz talent, nie da się ukryć
No i ta precyzja, jak by każda kreseczka była starannie przemyślana i rozmieszczona.. Naprawdę brawo
Dziękuję Naprawdę wg mnie to prosty wzorek Zawstydzasz mnie Naprawdę cieszę się, że Ci się aż tak podoba i jeszcze raz strasznie dziękuję

Cytat:
Napisane przez Sztynka Pokaż wiadomość
Ostatnia zeberka wyszła Ci perfekcyjnie i do tego spotkać tak zadbane stopy to już szczyt piękności
Dziękuję
A moje stopy? hm... ja wiem czy taki szczyt piękności? Szczególnie te dwa nie do końca "rozcięte" paluchy?
Cytat:
Napisane przez KarinaMotylek Pokaż wiadomość
Zeberkowe pazury w komplecie superowe
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez TheOleskaaa Pokaż wiadomość
gdzioe popdanie? no ja Cie prosze!
tak nieregularnie regularnej zebry to ja w zyciu nie widziałam
No tak, gdzie popadnie Jeszcze raz dziękuję

NAPRAWDĘ WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY Wasze komentarze zmotywowały mnie by zmalować coś nowego Tylko cooo?