2010-08-28, 13:03
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Manja - dobrze zrobiłaś. Jakiś czas temu wdałam się w dyskusję z EX'em i faktycznie zepsuło mi to humor... Przez następnie dni nie odpisywałam i dał sobie spokój. I przy okazji mnie również 
Znowu śnił mi się ex Codziennie teraz... I ex ex także Jeszcze brakuje Elve, która będzie ich z pałą goniła
Wczorajszy wieczór był jak najbardziej udany. No i spotkałam w klubie tego nowego! Trochę pogadaliśmy, akurat stałam z koleżanką i tamta mi ciągle gadała, żebym się go trzymała, bo zaje**sty koleś Cóż, ja też byłam zadowolona Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił, naprawdę To na pewno będzie ciekawa znajomość 
Byłam dziś na meczu, nie było Go dzięki Bogu... Za to siatkarze szepczą między sobą gapiąc się na mnie... Bardzo przyjemne uczucie... Pewnie gadają: " O, to ta psychiczna fanka ***ka... " Staram się nie zwracać na to uwagi, ale przez takie rzeczy wszystko wraca... Cała przeszłość... Jeszcze dziś przyszła mi taka myśl do głowy, że gdyby nie to i tamto, to razem byśmy siedzieli na tych trybunach... Blee, nie mogę nawet tak myśleć...
|
|
|