Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja dieta proteinowa dzień po dniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:06   #73
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Moja dieta proteinowa dzień po dniu

Cytat:
Napisane przez malgosia2209 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wiecie co drugi dzień jestem na fazie naprzemiennej i jakos gorzej mi dobrac jadlospis.

Bo tak 1 dnia zjadłam na śniadanie serek wiejski, na obiad pół wędzonej makreli i 2 jajka na półmiękko. Poźniej już nie miałam czasu jeśc

A dziś 2 dnia:
Śniadanie: serek twarogowy (200 g) ze szczypiorkiem do tego kawałek papryki czerwonej i 4 małe ogóreczki korniszone.
Na obiad zrobiłam dukanowski sernik
Taka małą porcję zrobiłam
250 g sera chudego, 2 jajka, mniejsze pół szklanki jogurtu, 3 drażetki słodziku, kilka kropel olejku pomarańczowego. Nawet był dobry.
Poźniej planuję sobie zrobic jajecznice. A na kolację jogurt naturalny.

Ej a jak rano weszłam na wagę to było 1 kg więcej nie wiem co tym myślec Poratujcie mnie jakos bo boję się co będzie jak mi braknie teraz silnej woli...

W dodatku u mnie w domu planują na obiad pizzę... Masakra
na warzywkach zawsze przybiera się na wadze

poza tym mogła się przyczynic do tego za długa uderzeniówka...

i na PW jemy dużo warzyw, żeby uzupełnic niedobory witamin. Szczegółnie Ty, bo jesteś po 10dniach samego białka, zakwasiłaś organizm... warzywa widzę u Ciebie tylko w śniadaniu, a to niedobrze.
Zresztą Dukan zaleca nawet w dni warzywne śniadania i kolacje czystobiałkowe, a w pozostałych posiłkach dużo warzyw.
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując