Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 14:19   #4953
Szczęśliwa
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Ja właśnie wróciłam z zakpów, kupiłam kosmetyki Hipp dla małej, coś do kąpieli co się wkelwa (zamiast Oiltum), mleczko do ciała po kąpieli ( w razie czegoś),krem do buźki i krem do tyłka na odparzenia (ten będę używała na codzień a Sudokrem w razie problemów).
Kupiłam też jedno opakowanie pieluszek 1-ek babydream i dwa opakowania chusteczek babydream.

Teraz zabieram się za robienie domowej pizzy

Klarissa- Ty niedobroto my już byłyśmy przekonane, że Ty w szpitalu
Cytat:
Napisane przez dash Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mam pytanie czy Wy do szpitala zabieracie oliwkę?
Ja do szpitala nie mam brać żadnych kosmetyków, tylko chusteczki.
Wogóle oliwki nie kupuję bo sama nie lubię, kupiłam mleczko do ciała od 1-go dnia z Hippa.
Muszę mieć w szpitalu i rożek i kocyk, oraz 4-5 kompletów ubranek.

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam czasu przeglądać forum,ale dostałam wiadomość wczoraj od Waniliaania;

Zaraz napisze do niej sms czy coś ruszyło,bo to wczorajsza informacja,ale ja niestety nie moglam jej przekazać,bo sama byłam do 22 w szpitalu i jak przyjechałam,to od razu padłam...
Waniliaania- trzymaj się Na pewno będzie dobrze.

Kasiu wiem, że nie chcesz pisać co tam się dzieje u Ciebie. Ale przysyłam i mam nadzieję, że nie dzieje się nic złego

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
za to tesciowa siedzi z tesciem i patrza na meza jak sprzata, nie kumam ale co ja bede sie wtracac....
Ostro moja teściowa już by biegała i sprzątała za 3-ech

Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth Pokaż wiadomość
ja tak na szybko znad remonntu, bo oczywiscie maż nic nie ryuszył, zostałam sama z robotą :/ a czas nagli i w mieszkaniu już przejsc się nie dało, odezwę się, jak coś wiecej ruszę
buziaki!!!
Czarna Ty się miałaś oszczędzać pogoń do roboty męża albo zawołaj tatę lub teścia do tego remontu

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
A u mnie rozrywkowa noc, cay czas bolał mnie brzuch i się napinał, teraz też ale już mniej boli, ja normalnie zwariuję do tego odłazi cały czas ten czop, boszzz ile tego jest jeszcze
Blisko, blisko, coraz bliżej

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora