2010-08-28, 14:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Ja właśnie wróciłam z zakpów, kupiłam kosmetyki Hipp dla małej, coś do kąpieli co się wkelwa (zamiast Oiltum), mleczko do ciała po kąpieli ( w razie czegoś),krem do buźki i krem do tyłka na odparzenia (ten będę używała na codzień a Sudokrem w razie problemów).
Kupiłam też jedno opakowanie pieluszek 1-ek babydream i dwa opakowania chusteczek babydream.
Teraz zabieram się za robienie domowej pizzy 
Klarissa- Ty niedobroto my już byłyśmy przekonane, że Ty w szpitalu
Cytat:
Napisane przez dash
Dziewczyny a mam pytanie czy Wy do szpitala zabieracie oliwkę?
|
Ja do szpitala nie mam brać żadnych kosmetyków, tylko chusteczki.
Wogóle oliwki nie kupuję bo sama nie lubię, kupiłam mleczko do ciała od 1-go dnia z Hippa.
Muszę mieć w szpitalu i rożek i kocyk, oraz 4-5 kompletów ubranek.
Cytat:
Napisane przez kasienka1701
Dziewczyny nie mam czasu przeglądać forum,ale dostałam wiadomość wczoraj od Waniliaania;
Zaraz napisze do niej sms czy coś ruszyło,bo to wczorajsza informacja,ale ja niestety nie moglam jej przekazać,bo sama byłam do 22 w szpitalu i jak przyjechałam,to od razu padłam...
|
Waniliaania- trzymaj się Na pewno będzie dobrze.
Kasiu wiem, że nie chcesz pisać co tam się dzieje u Ciebie. Ale przysyłam i mam nadzieję, że nie dzieje się nic złego
Cytat:
Napisane przez Ray
za to tesciowa siedzi z tesciem i patrza na meza jak sprzata, nie kumam ale co ja bede sie wtracac....
|
Ostro moja teściowa już by biegała i sprzątała za 3-ech 
Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth
ja tak na szybko znad remonntu, bo oczywiscie maż nic nie ryuszył, zostałam sama z robotą :/ a czas nagli i w mieszkaniu już przejsc się nie dało, odezwę się, jak coś wiecej ruszę
buziaki!!!
|
Czarna Ty się miałaś oszczędzać pogoń do roboty męża albo zawołaj tatę lub teścia do tego remontu
Cytat:
Napisane przez gabisun
A u mnie rozrywkowa noc, cay czas bolał mnie brzuch i się napinał, teraz też ale już mniej boli, ja normalnie zwariuję  do tego odłazi cały czas ten czop, boszzz ile tego jest jeszcze 
|
Blisko, blisko, coraz bliżej
|
|