Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:21   #2969
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay Pokaż wiadomość
gratuluje mam nadzieję, że teraz powoli juz będzie coraz łatwiej zasypiał W ogóle Siala ile on spi za dnia ???

ej ej moja mała też nei saśnie inaczej jak ze smokiem i pielucha na głowie, a ostatnio ( za radą basi) z nosem wbitym w mój stanik

ostatnio uwage mojej mamy i moja zwróciła parę spraw i podejrzewamy u Any wzmozone napięcie. Albo jestem przewrażliwona..

czy Wasze dzieciaki sie prężą, wyginają często leżąc na boku do tyłu, na wznak odchylaja główkę czasem do tyłu, zaciskają piąstki ( nie aż tak fest ale często) no i poza ttym...
Przy piersi Ana czasem potrafi wpadać w jakiś szał, zaczyna sie wiercić, puszczać pierś, szukać, machac rękami, nogami, wkurzac sie ostro, płakać, krzyczeć i tak wkoło macieja.... ORAZ jak zasypia, śpi śpi i nagle wybudzaja ja jej machające ręce i nogi... no i płacz, krzyk...

Generalnei to jest spokojne dziecko, nie płacze dużo, nie marudzi wybitnie, tylko czasami tak sie zachowuje ( np. wczoraj wieczorem, albo innego dnia po południu albo rano). Chociaz rękami i nogami to macha zawsze... Chociaż zaczyna sie u nas 5 tydzień.... aż się boję...

no to tyle.... postaram sie coś nadrobić...
Moja ma podobne zachowanie. Taka mala Wiercislawa. Ogolnie to tez nie placze. raczej sobie tak pokweka.

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
No musialam sie przyjsc po chwalic Po 4 dniach jest kupka!
Pilam od rana mase wody i zupke,nakarmilam malego i chyba pomoglo. A i pokazywalam malemu jak robic "eee" no i mowie "teraz ty" i tak biedy sie napinal,nadymal .. i tak z 5-6 razy.. dobra mowie moze sprawdze pieluche moze cos dalo ,a tu kupa taka ,ze hoho jak sie ucieszylam
Moja od wczoraj jeszcze nie robila. Prezy sie. Tez pije duzo wody, maslanke. Karmisz tylko piersia. Podajesz malej jakies herbatki?