Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:25   #2187
brawurkaaa
Raczkowanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Jeszcze jedno i idę spać
zaczęłam podawać Miłoszkowi gluten-już 2 razy, jak długo mam go podawać? Jakie objawy powiny mnie zaniepokić-gdyby była reacja na niego

Wczoraj dałam mu pierwszy raz chrupka kukurydz-nie wiedział co z tym zrobić, jak zakumał, to był bardzo szczęśliwy. Dzisiaj też dostał, to tak szybko go zjadł, że zdąrzyłam dać, a ten już kwilił po jeszcze ale dałam chyba tylko 3.

************************* *
Co do obiadków, deserków/słoiczków, to ja kupuję chyba ze wszystkich firm jakie są-zależy co jest w jakiej firmie. Ale najczęściej kupuję te duże słoiczki z Rossmana, taniej wychodzi, a są dobre, smakują mi i synkowi z gerbera no i dynia z hippa. Teraz jest promocja w Polo Markecie Gerbera za 1,88. Jakby któaś miała okazję kupić.

Idę spać
no właśnie co do glutenu.. kiedy i co należy dziecku zacząć podawać???? bo ja zupełnie nie wiem o co chodzi z tym glutenem??? mogłaby jakaś mama wytłumaczyć mi to?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
o to dziś wybieram się do polo
widziałam soczki gerbera przecenione z 3,99zł na 2,99zł
ja nie mam w moim mieście polo no i ... ech..

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora