Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:57   #2188
Farahh
Rozeznanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Hej dziewczyny!

Nie obrazicie się, jeśli od czasu do czasu Was poczytam? Mam synka, którego urodziłam w grudniu i mogę się wiele rzeczy od Was dowiedzieć Ostatnio się martwiłam, że jeszcze nie raczkuje i że sam nie siada, ale widzę, że dużo dzieci też tak ma.. pewnie na dniach zacznie

Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
no właśnie co do glutenu.. kiedy i co należy dziecku zacząć podawać???? bo ja zupełnie nie wiem o co chodzi z tym glutenem??? mogłaby jakaś mama wytłumaczyć mi to? .
wiesz co, ja kupuję w słoiczku gerbera jabłuszka z kaszką manną, tam jest w środku tyle ile potrzeba według schematu żywienia niemowląt.. są też chyba zupki w których też jest dodany gluten, a jeśli nie kupujesz słoiczków, tylko gotujesz sama to dodaj 2-3 g kaszki manny na 100 ml zupki

Farahh jest offline Zgłoś do moderatora