2010-08-28, 13:58
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki Xs-L
nieaktualne
Kilka zasad:
*Ponieważ ostatnio miałam kilka problemów z wizażankami to od razu uczciwie informuje, że nie toleruje Kłamstwa zatajania wad i przysyłania szmat nie ubrań. Szanujmy siebie nawzajem i nie zatajajmy prawdy.
*ubrania jak u wiekszości wyprane nie uprasowane w paczce itak sie wygniotą
*nie odmieniam sie jesli wina nie jest po mojej stronie
* rzeczy niezgodne z opisem bede odsyłać, wystawiać negatywną opinie, nie bede sie patyczkować.
*co do wysyłki kwestia dogadania przy każdej wymianie umawiamy sie na forme przesyłki.
Chętnie przygarne:
Pilnie
ciepłe sweterki
bezrekwaniki typu ocieplacz
długie swetry
bokserki,
za coś co mi sie spodoba i przyda oddam dużo łacznie z perfumami. Poza wątkiem mam depilator Philipps satinelle (Foto),
15 ml Kate moss- kate w eleganckim czerwonym atomizerze (odlewka z orginału do czystego flakonu), amor amor 15 ml FM, ewentualnie jak cos mnie bardzo powali oddam nawet Jlo Live Luxe
*peeling gruboziarnisty do ciała
*dezodorant/sztyft nie zostawiajacy śladów (byle nie Garnier, Lady spictic)
*spodnie jeansowe rozm 38/40
*maska żelowa na oczy
*pandrive, zwierzaczek pluszwy badz gumowy, lub coś co nie wygląda na pandrive. jak ktoś ma takie serduszko pandrive co mozna nosić na szyji to porusze niebo i ziemie
*xenea Błonnik sypki
Legenda:
jest
dokładka
nowy właściciel
za koszt wysyłki
1. J Lo- Glow (15-20ml), wymienie na inny zapach- nie ma
2. Nowy biały sweterek w serek, bardzo mięciutki rozm M/L na metce- na inny sweterek badz coś potrzebnego
3. Czarne bolerko, kilka razy ubrane, nie zmechacone i nie zniszczone. Elastyczne, miekkie i bardzo fajne, nie musze wymieniać
4. Torebka stan idealny nie pruje sie nie, ma oznak użytkowania, nie mieści A4 raczej zeszyt. ma wiele kieszonek
5. Motylkowy sweterek bardzo fajny, troszeczke zmechacony ale nie za bardzo. pieknie wyglada na ciele
6. pasek na talie- nie musze wymieniać, wiec moge marudzić. Chetnie jednak wymienie na czarny
7. Bolerko zielone z złotą nitką stan bardzo dobry raczej S, na M pasuje ale juz tak fajnie nie wyglada
8. Bluzka wiązana na szyji razem z bolerkiem do kąpletu. jest cudowny, na lamówkach troche kolor zdarty ale nie rzuca sie w oczy. rozm uni- tez moge marudzić
9. cienki biały bezrękawnik rozm Uni
10. bluzeczka ala gorset z tyłu zameczek świetna raczej S, chociaz na też M pasuje
Czas edycji: 2010-10-08 o 08:18
|
|
|