Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne MEOW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 15:12   #544
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Dot.: Kosmetyki mineralne MEOW

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;21693659]oni lubią różne takie 'eventy' jak piątki 13. czy Halloween, więc wtedy na pewno można się czegoś spodziewać- ale zdarza się też, że robią jakąś promocję bez okazji, tak jak Is pisze, nie jest tego wcale tak mało [/QUOTE]

Nic chyba nie pobije wielkanocnego polowania na pisanki w których były ukryte różne promocje
Biegałam wtedy jak głupia po stronie by upolować fajną zniżkę albo golden egg - 5 bigów za darmo niestety znalazłam golden egg 2 min za późno i ktoś inny się cieszył wygraną

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź dziewczyny Będę cierpliwie czekać na następną promocję (domyślam się, że to może trochę potrwać ), bo mam coraz większą ochotę na największe pudło podkładu Mimo, że mój Munchkin nawet jeszcze nie otwarty Zamówiłam w ciemno i trafiłam z kolorem (kupiłam próbki takie same jak big). Sphynx 1 mi pasuje A może któraś z was mogłaby mi doradzić coś w tym stylu tylko ciut mniej różowego? Sphynx 1 jest świetny, ale mam kaprys na coś bez domieszki różu teraz Myślałam o Bengal lub Siamese...
Jeśli odrobinę mniej różowego to chyba Bengal...ale na cool'ach słabo się znam, popatrzyłam tylko na stronę...

no chyba że mam w próbkach w zbiorowym to zaraz mogę zrobic fotkę w woreczkach

EDIT: mam Sphynx 1 FF i Siamese 1 FF, zrobic zdjęcie?

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Edytowane przez Isilindil
Czas edycji: 2010-08-28 o 15:14
Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując