Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cięcie i cieniowanie włosów kręconych - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 14:57   #493
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dot.: Cięcie i cieniowanie włosów kręconych - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez CarmenSandiego Pokaż wiadomość
Powiedzialam, ze chce je wycieniowac, na dlugosc skrocic z 1cm -wiecej nie, a cieniowac tak zeby odleglosci miedzy warstwami byly w miare rowne, bo ostatnio mialam obciete tak ze na dole zostaly długie włosy (co jej pokazalam) i zapytalam sie czy rozumie o co mi chodzi. Ona potwierdzila, ale oczywiscie musiala dodac swoje 5 groszy, ze jak ja tak chce to ona mi z gory duzo nie zetnie.... Ja mowię 'ok' i wzięła się do roboty, a zanim zaczęła ciąć to pokazała mi ile chce obciąć, co potwierdziłam
zależy jakiej długości masz włosy, ja mialam ta najkrotsza warstwę do ramion, więc trochę poszaleć mogła. Po prostu musisz tak jej powiedzieć jak napisałaś
Dziekuję

Włosy mam za ramiona, grzywka jest do końca ucha, chcę żeby grzywka miała ciut krótszą długośc i żeby cieniowanie szło stopniowo w dół, równe warstwy, bez wiszącej samotnie dolnej warstwy, którą nazywam smętnymi selerkami wydaje mi się, że mówię dośc jasno jednak fryzjerzy, każdy rozumie to inaczej stąd moje pytanie do Ciebie

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując