Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 16:22   #4765
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A napiszecie mi co z ta skrobia kukurydzianą? Bo mąkę mam, ale skrobi nigdzie nie mogłam znaleźć.
w sklepie ze zdrowa zywnoscia ja kupilam, ktos wiem na allegro zamawial.... trzeba szukac. ja swoja znalazlam niechcacy jeszcze przed dieta

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dziękuję całą noc się z TŻem kłóciliśmy... skończyło się na tym, że zjadłam jakieś dietetyczne ciastka kakaowe (przynajmniej bez cukru ) i snickersa i teraz mam za swoje, znowu 0,5kg więcej

dzien dobry

bardzo się cieszę, że Ci smakuje ja trochę bez przekonania się brałam za tego kurczaka i byłam bardzo miło zaskoczona efektem

dzięki za komentarz

idę się uczyć...
dzien doberek. ja nigdy nie zarywam nocy przez TŻ... (tzn ze chodze spac i nie patrze na to co on pierniczy, bo wiem jak potem jestem zla jak niewyspana) chociaz dzis mialam ochote zarwac przez niego diete
obyscie sie szybciutko pogodzili
milej nauki

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
ja kupiłąm skrobię za 9 zł 0,5 kg na allegro, to cena z wysyłką już
o... chce linka! dobra cena, a moze maja jeszcze cos ciekawego?

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
oby okazalo sie, ze marudzilam i Was zamartwialam a to tylko falszywy alarm...
trzymam za to kciuki!! zeby wszystko sie dobrze ulozylo

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-08-28 o 16:22
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora