Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 17:18   #3325
rafinka
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez Nadia_91 Pokaż wiadomość
Ale to nie był regularny kontakt. Było takie coś, że się odzywał raz na kilka tygodni ni stąd ni zowąd i wszystko wracało, a ja byłam taka głupia, że nie umiałam go zignorować. A teraz przestał się odzywać, a ja sama nigdy do niego nie odezwałam się pierwsza i tego nie zrobię.

I to nie jest tak prosto urwać całkowicie kontakt, jak ma się wspólną paczkę znajomych. To jest rezygnacja ze wspólnych wyjść, imprez, wypadów za miasto. Każdy zawsze o nim coś tam wspomni, bo wszyscy myślą, że mam go daleko w tyłku. A tak nie jest ;/
Nie ważne czy regularny czy nie, ale był. Nie miałaś jak się zdystansować, skoro co jakiś czas się widzieliście/rozmawialiście. To, że przestał się odzywać to najlepsze co mógł dla Ciebie zrobić. Albo chcesz sobie z tym poradzić, albo nie. Ja też zrezygnowałam z imprez ze wspólnymi znajomymi, jeśli ktoś o nim wspominał to grzecznie prosiłam, żeby nie robił tego przy mnie. Wszyscy to rozumieli. Przynajmniej boli mniej, ciężko, bo ciężko, ale powoli staję na nogi. Coś za coś. Tak jak pisze Manja - licz miesiące od urwania kontaktu.
Będzie dobrze

Edytowane przez rafinka
Czas edycji: 2010-08-28 o 17:20
rafinka jest offline Zgłoś do moderatora