Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 16:22   #4989
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Mszu fajną twój tż ma pracę jakbym miala sobie wybrać drugi zawód to na pewno siedziałabym w jakimś laboratorium kryminalistycznym
Ja tam nic ciekawego w niej nie widze... w patomorfologii... troche takie grzebanie sie w gównie w sensie potocznym i doslownym ... a poza tym nudy na pudy przy mikroskopie... ale on to lubi wiec ja sie ciesze
Lepsze to niz jakby robil medycyne sądową... bo bardzo chcial isc... ale niestety nie doczekał sie przez 1,5 roku otwarcia rezydentury...

a Ty co ciekawego porabiasz? Bo chyba jestescie z tego samego lub podobnego srodowiska zawodowego?

Cytat:
Czy to normalne, że mam bezbolesne skurcze co 6-8 minut już od godziny ej no jakby coś mnie mocno złapało to chociaż bym wiedziała o co kaman a tak to ja sobie do gwiazdki będę chodzić nie no coś tam zaboli, ale na pewno nie jest to skurcz o którym każda pisze "że nie da się tego przeoczyć "
Normalne Moze sie okaze, ze zaraz Ci wody odejda i na porodowke zajedziesz to okaze ze masz 7cm rozwarcie tak jak Mpik

Trzymam za to kciuki!

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/