Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Czuje że żyje urosnę wam prędko..."-Bejbiki Styczeń-Luty2011-cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 17:23   #16
make_up_istka
BAN stały

Dot.: "Czuje że żyje urosnę wam prędko..."-Bejbiki Stycznie-Luty2011-cz.2

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
Generalnie, co do spodni, jeśli któraś jeszcze planuje zakup, ja po dzisiejszych przymiarkach ( 4 pary różnych spodni jeansowych w rozmiarze M) stwierdzam, że chyba nie odważę się kupić takich spodni przez allegro, mierzyłam 4 pary i rozmiar M jest rozmiarowi nie równy, niestety. Ubolewam nad rurkami, najbardziej mi się podobały...niestety jak mi się dupa jeszcze wymknie spod kontroli w tej ciąży to będę sobie mogła popatrzeć na te spodnie
Jak wrócę do domu to wszystko obfotografuję i się poprzechwalam trochę Ahaaaa...ta która ma blisko Sephore i tusz na wykończeniu, to jeszcze jest wymianka przynajmniej dziewczyny w Sosnowcu jeszcze mają udało mi się trafić
Zgadam się w 100%. Znalazłam S dużo mniejsze od XS... Od tego czasu zrezygnowałam z kupowania spodni ciążowych z allegro. Kupiłam sobie za 50zł stalowe rurki z bardzo niskim stanem z bawełny z dużą ilością lycry - taki trochę materiał jak na dresy ale troszkę grubszy i ładniejszy więc do eleganckich rzeczy też OK. Wyglądają bardzo ładnie, zupełnie normalnie, rozciągają się i nie wpijają w brzuszek i są superwygodne. Szkoda że nie mieli więcej kolorów, bo bym chyba ze trzy pary kupiła

Miałam ambitne plany, ze we wrześniu zajmę się robieniem zaproszeń na nasz ślub , ale bardzo boli i na razie nawet nie mogę wyjśc do sklepu wybrać elegancki papier a nie chcę kupować przez internet, bo muszę zobaczyć go na żywo.

Nie mogę doczekać się już przyszłej środy, kiedy pójdę do mojego gina, bo jeśli mi mnie przejdzie, to może on coś poradzi, bo panie na izbie przyjęć nie wydawały się zbyt kompetentne - same nie wiedziały co mi przepisać, co poradzić i co mogę brać... Masakra.
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora