2006-06-26, 16:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteście podobne/i do swoich rodziców?
Z wyglądu bardziej przypominam tatusia
Oczy mamy identyczne, zawsze wiem, kiedy jest wyspany, a kiedy totalnie wykończony-właśnie po oczach Niskie czoło mam też po tacie. I kręcone włosy.
Poza tym reszta zupełnie się różni - zarówno mama jak i tato mają kruczoczarne włosy - ja złotowłosa blondynka [choć obecnie mam takie, jak na avatarku]. Rodzice mają bardzo jasną karnacje, nie mogą się opalać [tato dodatkowo ma bielactwo ] natomiast ja mam sporo ciemniejszą karnację od nich, bardzo łatwo się opalam, choć nie przepadam. Może jestem od sąsiada ... 
Z charakteru też jestem bardziej do taty podobna-mamy podobne poczucie humoru, które nie wszyscy koniecznie rozumieją , oboje koooochamy słodycze w naprawdę hurtowych ilościach , jestem abmitna. Tato jest pracoholikiem i wiem, że ja też taka będę ... Z tej chorej ambicji tato ma wrzody żołądka, ja się obecnie leczę żeby ich nie mieć Mamy podobne podejście do życia i dlatego, nawet jako zbuntowana nastolatka, zawsze przyznawałam mu rację Tato bywa ironiczny, ja tego nie lubię i to nas akurat różni.
Po mamusi ... lubię sprzątać? Ale to chyba kwestia "wyćwiczenia"- mama od najmłodszych lat dzieliła obowiązki domowe na nas dwie i chwała jej za to, że sierotą i leniuchem teraz nie jestem 
Jak coś sobię przypomnę -będę edtowała 
EDIT: Przypomniało mi się coś - jestem niesamowicie podobna do najmłodszej siostry mojego taty. Identyczna figura, układ twarzy niesmowicie podobny, wzrost, biust, długo by wymieniać Z tą różnicą, że ona ma ciemne proste włosy-ja odwrotnie.
|
|
|