Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 17:08   #2191
Farahh
Rozeznanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Ja nie daję synkowi soczków; pije tylko i wyłącznie przegotowaną wodę z butelki. Nic do niej nie dodaję do smaku. a i tak mu smakuje

U mnie ta promocja w Rosmanie jest droższa, niż w polo

Mi te naklejki nie wyszły drogo, bo brałam jeszcze inne rzeczy od tego sprzedawcy
Ja gluten zaczęłam podawać dopiero teraz-dzisiaj 3 dzień, więc chyba muszę kontrolować te 2 mies, bo synek ma już 5,5 mies.
Współczuję wyglądu szkieletorka, ale z tego względu, że mi to zaczyna przeszkadzać, bo naprawdę suchelec się robię-nic cyc, ni nic bo jeśli Ci nie przeszkadza, to gratuluję wyglądu
Dzisiaj weszłam w jeansy, które były dla mnie za szczupłe długo przed ciążą... Masakra! a wiecie ile ja jem... bardzo dużo-i to w nocy północy, a jednak wagę mam jaką mam...

Ja mam kaszkę Nestle z glutenem i dodaję synkowi pół łyżeczki do obiadku od 3 dni. Miłosz ma 5,5 mies.
Chociaż zastanawiam się, czy nie powinnam dodawać prawie całej łyżeczki, skoro on zjada duży słoik, a pół łyżeczki jest na 100 ml.
Gluten jest w zbożach, czyt w bardzo wielu produktach, np chlebie, więc warto wiedzieć, czy maluszki nie mają uczulenia. Nie ma go w kukurydzy i ryżu.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Wogóle to mamy skok 26 tyg... Dzisiaj jest dzień jakich baaardzo nie lubię, bo synek tylko ryczy i ryczy... I najlepiej jest tylko na rękach u mamy. Poza tym jak na złość swędzą go dzisiaj dziąsłą. Nie jest to jeszcze tragiczne, więc nie interwenjuję ze specyfikami. No i posmakował mu mój obojczyk... chebluje po nim dziąsłami; co go odsunę, ten cabas znowu. A że co rusz mam go na rękach, bo wyje, to i obojczyk ma blisko a nie jest to delikatne maglowanie...

************************* *
Farahh, obrazimy się, ale czytaj
No to czytam Jak pozwolicie to może i się dołączę
Co do spadku wagi to ja po ciąży też bardzo schudłam... też karmię piersią i synek wręcz wysysa ze mnie wszystko

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
cześć Farah!

co do wagi,to jestem szczuplejsza o 7kg niż przed ciążą, w sumie wróciłam do swojej wagi sprzed kilku lat.jem dużo i tak nie tyje.tesciowa mowi "ale wyschłaś" i mnie to wkurza, no ale ona wygląda jak wieloryb.

no ale nie chce już bardziej chudnąć.nie sądziłam,że można tak schudnąć po ciąży.
no moja teściowa też potrafi tak dowalić, ale wnioskuję, że po prostu zżera ją zazdrość

Farahh jest offline Zgłoś do moderatora