2010-08-28, 17:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiece zapędy
Cytat:
Napisane przez pietrevv
Cześć dziewczyny, mam pytanie które mnie nurtuje. Wiem, ze kobiety boją się jak ognia posądzenia o bycie łatwą, to, że o pewnych rzeczach się nie rozmawia publicznie bo ktoś to może wykorzystać lub inne tego typu, ale chyba forum daję pewną anonimowość, i można tutaj szczerze popisać.
Tyle tytułem wstępu, chodzi mi to co usłyszałem od faceta mającego dobre doświadczenie z kobietami, szerokie i rozległe.
"Kobiety uwielbiają seks, bardziej niż faceci i myślą o nim częściej" - takie mniej więcej jest jego stanowisko.
No, w sumie to kobiety są zapładnianie, rodzą itd. więc w ich naturze sex odgrywa poniekąd większa rolę. Plus to kobiety oglądają sentymentalne opery mydlane nastawione na romanse, plus są bardziej socjalne.
Tak sobie o tym myślę, i gdzie się o to nie spytać jak nie samych kobiet.
|
Ja mysle, ze to zalezy od wieku i charakteru bardziej niz od plc. Co do cytatu kolegi - zauwaz, ze nie jest tu mowa o.... ilosci partnerow. facet mysli bardziej, ze chcialby sie przespac z jak najwieksza iloscia goracych lasek i to dla niego jest super seks, natomiast kobiety moze mysla duzo, ale raczej niekoniecznie o zylionie partnerow, bardziej o tym co oni by im robili. Pamietaj, ze kobiety inaczej dochodza do orgazmu niz faceci. Potrzeba pracy na to. Facet jest bardziej wzrokowcem niz kobiety, jego podnieca strasznie samo to, ze mogly upraiwac seks z laska, ktora wlasnie widzi, bo ona jest HOT. Czesto sie mowi, ze kobiety szukaja strony emocjonalnej seksu, dlatego sie wstrzymuja przed wskoczeniem do lozka. To troche inaczej. Kobiety nie przekonuje, jak widzi goracego mena, ze bedzie jej w lozku jak w niebie, bo sama hot klata nie wystarczy do orgazmu. Stad wola sie upewnic, ze koles jest np. empatyczny ;-). Stad, wracajac do cytatu, pewnie kolega mysli, ze "odkryl Ameryke", bo sie zorientowal, ze jednak kobiety tez dzo mysla o seksie, czego wczesniej nie podejrzewal, bo zauwazal tylko, ze nie mysla o seksie tak jak on-facet. Nie wiem, czy ta lekko chaotyczna wypowiedz ci pomogla
|
|
|